torstai 12. toukokuuta 2011

Aurinko paistaa jopa tänne.

Viime päivät on ollu todella kauniita ja lämpimiä, mutta mä en ole vielä minnekkään rannalle tai puistoon auringosta mennyt nauttimaan. Tällänen ajatus kuitenkin pyörii mielessä, varsinkin kun monet kaverit facebookissa päivittää viettävänsä päivää rannalla. Halusin kovasti jo Australiassa uusia kivoja bikinejä ja tänään tuli mahdollisuus käydä hennesistä katselemassa 4,95€ biksuja.

Oikeeta kokoohan ei mun jättikropalleni tietenkään enää ollut, joten jouduin tyytymään hippasen liian pieniin, joita en sitten käynyt edes sovittamassa. Kummallista kyllä yleensä mulla alaosan pitäis olla isompi kun yläosan, mutta tällä kertaa en koe näiden biksujen alaosan olevan kauheesti liian pieni vaan yläosa pistää rinnat aivan lyttyyn. Tosin ostin noi aivan auringonottotarpeisiin, joten ei sinne rannalle olla menossa mitään uimapukukierrosta tekemäänkään.


Naamasta en sitten kommentoikaan sen enempää, mutta siinä on biksut. Ei ollut ihan mikään tavallisin väriyhdistelmä ja oikeestaan siksi tykkäsinkin noista. Lisäksi ne kiinnitetään edessä olevalla vetoketjulla, joka tosin meinaa aueta noiden pienuuden vuoksi. Pitää varmaan ommella hakanen vetoketjun yläosaan. Alaosassa on takana myös samoja värejä kun yläosassa edessä. Muitakin ALE hankintoja tietenkin tuli tehtyä, kun äidin kanssa vähän innostuttiin shoppailemaan.

Mun mielestä shoppailu on parasta silloin kun kauppaan mennään yhtäkkiä katsomaan jotain eikä ole tarkoitustakaan viettää sielä koko päivää. Tälläi tehdään aina äidin kanssa ja ehkä sen vuoksi ollaan myös todella kovia ostamaan kaikkea mitä ei välttämättä tarvittaisikaan. Kai sitä kuitenkin itseään saa aina hemmotella ja mulle tulee todella hyvä mieli uusista vaatteista ja kengistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti