tiistai 2. lokakuuta 2012

Lomapönötykset


Kierrettiin tietenkin Barcelonassa aika paljon nähtävyyksiä, joita sielä riittää niin paljon ettei viikon aikana jaksa saatika ehdi näkemään niitä kaikkia. Tietenkin nähtävyyksillä yleensä halutaan ottaa kuva itsestään "todisteeksi" että on sielä käynyt ja tälläisiä kuvia tuli otettua aika liuta. Mä kutsun niitä kuvia pönötyksiksi koska kuvassa ei yleensä ole mitään erityisen kiinnostavaa. Me otettiin tälläisiä pönötyskuvia neljänä päivänä kun oltiin reissussa eli about jokatoinen päivä. Mun pönötysilmeistä huomaa ettei se pönöttäminen ja kuvauksen kohteena jossain turistirysässä ole aina kauheen mielekästä puuhaa.

Sacra Familia kirkko

T-Paita ja pyöräilyshortist GT, Kukkashortsit ja kengät H&M, Pannat ja Laukku Seppälä

Port de olimpicin valas

Las Ramblas

Montjuic

arc de triomphe barcelona

Hame Australiasta, Shortsit ja T-paita GT, Turhautunut ilme aivan oma, Reppu lainattu

parc de la ciutadella

Festes de la merce

Lökäpöksy palaneisiin reisiin Barcelonasta 5€, Toppi GT, Huivi Memberin löytöjä

Catedral Basilica de Barcelona

Barcelonetta beach

Toppi Seppälä, Hameeksi laitettu mekko Barcelonasta 7€, Taiteltavat arskat Barcelonasta 6€

Dominos pizza

Toi viimenen pönötys on omistettu sille miten rakastan Dominoksen pitsoja ja miten kehuin ne maasta taivaisiin tolla reissulla kun oikeestaan reissun lopuksi löydettiin Dominos suht läheltä meidän kämppää. Australiassa maut olivat parempia, mutta edelleen noiden pannupitsa on parhautta! Niin juu ja niiden hinta-laatu -suhde on vieläkin parempi kuin itse pitsojen maku. Niin herkkua <3

Jos pönötyksistä sitten seuraavalla kerralla siirryttäis niihin maisemakuviin joita tulee reissuilla aina näpsittyä ihan liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti