perjantai 5. lokakuuta 2012

Tursajaiset 2012 (vihdoinkin)


Nääkin bileet oli kuukausi sitten ja kameran muistikortin hajoomisen vuoksi multa meni melkein kaikki kuvat hukkaan, jotka tuola napsittiin. Harmittaa kyllä vieläkin ihana sikana, mutta koska harmitus on päässyt jo sen verran laantumaan niin nyt voin jakaa mitä Matkailijoiden rastiin kuului!


Kaikki varmaan muistaa vanhan kunnon Bumtsibumin? TIEDETÄÄN, TIEDETÄÄN, TIEDETÄÄN alkaa kaikumaan korvissa kun miettii Seppo Hovin, Esa Niemisen ja Marco Bjurströmin tähdittämää ohjelmaa. Me tehtiin siitä vähän yksinkertaistettu versio jossa kaksi ryhmää kisasivat keskenään pisteistä. Sanoista oikeintiedetystä laulusta sai kaksi pistettä, ääninäytteestä joka annettiin sai yhden pisteen ja loput kaksi pistettä, jotka jäivät uupumaan kymmenestä pisteestä (koska laulatettiin 4 kappaletta) pystyivät korottamaan tietenkin lahjomalla meitä.


Otettiin lauluihin tietenkin matkailuaiheisia biisejä ja oltiin itsekkin aluksi hukassa välillä että mitä biisiä me nyt haetaan. Siksi oltiinkin tehty itsellemme muistilappunen taskuun, joka pelasti meidät monelta mokalta. Tietäisitkö ite mikä biisi menee "pappappaduda pa duda dapa"? Ja kaiken lisäksi toikin tais olla väärin kirjotettu meidän lapuissa, mutta yks tyttö tiesi sen ainakin pelkästä duda sanasta ja toiset koittivat sovittaa tähän hittiin jotai muumilaulujakin. Ylihauskaa oli!


Toiset eivät saaneet hyviä säälipisteitäkään, vaikka kuvaankin ton kyltin kanssa oli pakko tunkea. Meitä meinaan lahjottiin sitä tahtia, että heikompaa olisi hirvittänyt ja meidän pisteidenkin lasku alkoi käymään jo pelottavan vaikeaksi. Hauskaa kuitenkin riitti, vaikka meidän ympärillä pörräsi satamiljoonaa ampiaista ja meidän rastille oli koko ajan ihan sairaan pitkä jono! Parhaimmat lahjomiset eivät kuitenkaan liittyneet armaaseen alkoholiin vaan hierontaan! Meidän selät kävi pikahieromassa ryhmä urheiluhierojia tai vastaavia, joten kyllä kelpasi. Monia huonojakin hartiahierontaräpellyksiä tosin saatiin kokea ja monet tekivät meidän iloksi ihmispyramidin ja osa oli niinkin hulluja että pyramidin valmistuttua joku ryhmästä kieri mäkeä alas ja kaatoi Angry Birds -tyylisesti koko rakennelman! Hullua kansaa nää opiskelijat! Rastin päättymisen jälkeen Tursajaisten staffi lähtikin risteilemään olonsa vieläkin heikommaksi (onneksi ei ollut kova aallokko) ja siitä vielä könyttiin Tivoliin jatkoille. Ei ole aina opiskelijaelämä helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti