tiistai 11. helmikuuta 2014

2 times dancing


Hyvää tiistaita!

Löysin itseni viimeviikolla kaksi kertaa baarista. Ensimmäisiin bileisiin Ilonaan menin ihan selvinpäin hillumaan, kun olihan haalaribileiden ysäriteema pakko käydä katsomassa. Löysin itselleni mahtavat ysäripinnitkin kätköistäni ja look oli valmis. Aikamoinen ryysis bileissä oli, koska kun oltiin lähdössä ennen kahta pois (mummot) niin jouduttiin odottaan varmaan puolituntia narikkajonossa. Osa väestä oli saanut jonottaa sisäänkin parin tunnin luokkaa. Aika jäätävää! Ysärin suosio on taattua ja saatiinkin kyllä kurkku kipeänä laulaa mukana biisejä ja meidän junnu Krista ei tajunnut miten osataan lähes kaikki kokonaan ulkoo. Kyllä seki Bäkkäreiden sanat osasi. ;)

Spaissari fani Alisa 10v.

Väkeä tosiaan riitti

Mukava ylläri oli kun joku oli levittänyt Tamperelaiset ympäri kaupunkia. 

Toinen baarireissu tuli lauantaille, kun Jaana sai mut houkuteltua tsekkaamaan Parkanon uutta baaria Stagea. Se on ollut nyt auki pari viikonloppua ja ilmeisen paljon väkeä oli nytkin lauantaina. Tosin kuten alla olevasta kuvasta näkee niin tanssilattia ei ollut kauheen suosittu ennen yhtä. Alko meneen hermot siihen surkeeseen DJ kokelaaseen, kun ei ne 2000-luvun alun biisit joita se koko alkuillan soitti voineet kaikki olla toiveita, vaikka hän väitti soittavansa vain toiveita. Missä oli kaikki uudet tai edes uudehkot tanssibiisit, joita toivottiin?Plussaa stage saa nimikoiduista mukeistaan, mutta ei oikeen mistään muusta. En oikeen ole koskaan lämmennyt paikalle, jossa tanssilattia on keskellä tilaa ja muut voivat ympärillä vahdata. Parkanossa toi vahtausefekti vielä korostuu ja seuraavaksi juorutaankin miten hävyttömästi joku pyöritti peppuaan. huhhuh. Sitä pelkoa tosiaan ei lauantaina ollut, kun hyviä biisejä oli tasan yksi (Animals). 

Fiilistä yritettiin nostattaa, mutta ei se oikeen niistä musiikeista onnistunut, kun tarkoitus oli ollut tanssia alkuillan ja lähteä ajoissa. Kuulemma kun lähdettiin niin musiikkityylikin vaihtui. En tiedä olisiko asiaan vaikuttanut, että mainitsin yhdelle paikan omistajista huonosta DJ:stä.

Hinkua Parkanoon baariin ei taas hetkeen tule! Seuraavaksi voisi hiihtolomalla testata Kihniön uuden menomestan Justeerin. Käytiin sielä eilen äidin kanssa soppalounaalla ja sitä voin ainakin kehua. Hintaa oli vain 6,5€ ja joka kymmenes lounas on ilmainen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti