maanantai 17. helmikuuta 2014

Kaatopaikalla


Helloupsis!

Viikonlopun kyykkäreissusta tai kotona vähän flunssaisena makoilusta mulla ei kauheesti kuvatodisteita ole, mutta ystävänpäivän keilausreissulla olin sentään kameran kanssa messissä! Tosin Kaatopaikalla on aika pimeetä ja joka paikassa hohtaa uv-valot ja -värit niin kuvat ei nyt ole mitään parhainta laatua.

Tunnin hohtokeilaus maksoi 5 hengeltä 8,5€/naama kenkävuokrineen. Mun hyvin niukkaa budettia alkoi toikin jo hipomaan, mutta ylitin sitten hienosti koko budjetin illan mittaan, kun siirryttiin vielä Jäähoviin katselemaan lätkää (Suomen pelit on Must see -juttuja!). Onneksi en kuitenkaan lähtenyt baaritteleen, kun seuraavana päivänä olikin yllärinä herätys jo 07.00 kyykkää katsomaan. Sieltä onneksi kotiuduin tippaakaan rahaa käyttämättä jo 1 aikaan eli periaatteessa meni aika hyvin ton mun budjetin kanssa, kun lauantai ja sunnuntai tuotti nollatuloksen! Pitäis varmaan alkaa tekeen jotain exeliä menoista ja tuloista, että tajuaisin miten päin puita ja heiniä elän. 

Hama kaatoi pari keilaa

Tärähtänyt pelaaja

Tälläsiä tosi hyviä kuvia on kaikista paljon :D

Nimet muutettu ja voittaja löydetty. Hmph. Toiseks viimenen kierros meni kaikilla tosi hyvin!

Keilaaminen oli kyllä sen kympin arvosta! Mulla ei ole enää nykyään minkäänlaista taitoa ton pelin kanssa, mutta onneks osalla porukasta meni vielä huonommin! Tosin en voi oikeen kilpailla esimerkiksi ensikertalaisen pelaajan kanssa, kun joskus tuli käytyä yllättävän paljonkin keilailemassa. Pitäis ehkä koittaa nytkin alkaa käymään edes sen kerran vuodessa!

Jännittävää oli myös ettei Mariannen nimeä osata kirjoittaa oikein missään. Katsoin väestörekisteristä, että Marjanneja on yhteensä ikinä ollut alle 469 ja Marianneja alle 24579. Luulis että ton nimen yleisyydenki mukaan tulis jo kirjotettua oikein kuuleman perusteella, mutta ei kai se yhteiskunta niin toimi.


Kai toi keilaaminenki lasketaan urheiluksi? Ystävänpäivänä kännykkään tuli vielä Ladylineltä viesti, että saan antaa viikon ilmaista treeniaikaa jollekki tekstarilla ja Mariannellehan se lähti. Toivotaan siis, että meidän yhteisen treeniviikon aikana Marianne saa mutki revittyä salille tai jumppaamaan enemmän ku kerran viikossa! Se on ärsyttävää nyt kun innostuin siitä Hyvä Selkä -tunnista niin tajusin etten pääse sinne jos aijon käydä tiistaisin koulussa. Voi piru kun ärsyttää! (Toivon siis, että normaaliin tapaan meidän leikkikoulusta pääsisi ajoissa lähteen, että ehtisin huomenna puoli 5 Tampereelle)

Ps. Sain Mikalta vielä mun lempikukkiakin ystävänpäivän iloksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti