keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Äidin pikkutyttöElän blogin puolella vieläkin viikonloppua, koska oikeestaan täällä Tampereen päässä ei sen ihmeellisempää elämää kiinalaisen ruuan ahmimisen lisäksi ole ollut. Paitsi pakko mainita, että eilen uskaltauduin salille pitkästä aikaa ja menin hyvä selkä -tunnille ja sielä vedin sitten keppijumppaa mummujen kanssa ja tykkäsin siitä ihan sairaasti! Taustalla soi Aki Sirkesalon musiikki ja kepit heilu niin, että välillä pelotti ettei naapurit ala hakkaan niillä toisiaan. Siinäpä kaikki mitä Tampereella on tapahtunut. Sitten takaisin viikonloppuun


Lauantaina heräsin aamuyöstä pissalle käymään (ulkohuussiin) ja huomasin, että tulossa on suojakeli tai oikeestaan joku tihkusateen tapainen, joten heti kun aamulla kun oikeesti heräsin vetäisin talvivaatteet niskaan ja painuin ulos. Aloin heti pyörittää lumipalloa ja äiti nauroi sisällä mulle, kun olen todellakin vielä iso lapsi. Se sitten napsi musta ikkunan läpi kuvaa ja koitti komentaa jo lopettamaan pallon pyörityksen, kun siitä sen mielestä meinasi tulla liian suuri.


Minähän en siitä välittänyt. Ekan pallon jälkeen pidin tauon, kun käytiin mummulassa, mutta toisen pallon pyörityksen alotin heti, kun olin ensin kaivanut meidän varastosta mun vanhat lelut ja kitaran. Miten niin lapsetti? Äiti joutui auttamaan toisen pallon paikalleen nostamisessa, koska siitä en millään olisi yksin selvinnyt. Hyvä, että hädintuskin kahdestaan jaksettiin. Pään jaksoin sentään nostaa itse, vaikka sekin oli todella painava. Porkkananenää meidän kevättä odottava lumimummo ei saanut, mutta hattu ja harava olivat oransseja. Lumi alkoi sulaa aika kovaa tahtia ja seuraavana päivänä lumimummon ympärillä ei paljon valkoista enää näkynytkään. Nyt pitää toivoa, että lunta vähän sataisi ettei mun mummoni sulaisi täysin ja että hiihtolomalla päästäis mökillä oikeesti hiihtämään!

Paita New Yorker, Farkut H&M, Kengät Barcelonasta, 
Äiskä teki pikkutytölleen letin <3
Lämpötilat oli sellaisia ettei ulkona viikonloppuna paljon takkia tarvinnut. Äiti tosin hoki, että nyt on otollisimmat hetket tulla kipeäksi (yleensä se hokee tota keväällä ennen kuin jäät on lähtenyt ja ihmiset kulkevat t-paidoissa) Minä hyppelin villapaidassa, jonka ostin Viron reissulta syksyllä New Yorkerista. Ai, että se kauppa on kyllä mun suosikki <3 Odotan jo innolla ensi kuun alkua, kun pääsen ratsaamaan Berliinissä New Yorkerin tarjonnan. Tosin rahaa ei varmaan ole, joten parempi olla odottamatta liikaa.

Huomenna varmistuu Berliinin reissun lisäksi yksi toinen koulureissu ulkomaille. Hehkutan siitä siis varmaan lisää huomenna etten hypi onneni varpaille ja pilaa mahdollisuuksiani. Nyt silti alan ottaan passista kopioita! (sain tänään tietää, että ajallaan korkeakoulusta valmistuvat saavat verotuksessa anteeksi 30% opintolainasta, joka ylittää 2500€, joten taidan tästä myös nostaa vielä kevään lainatkin, jiiihaa!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti