keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kansanperinteetkin voivat olla hauskoja


Huomentapäivää!

Eilen sain kokea iloisen yllätyksen, kun Krista kouluun lähtiessä löi mun eteeni boksin, jossa oli kaksi keksiä. Ihanat tytöt oli leiponeet kaurasuklaakeksejä ja nimikoineet ne. Ihanat oli tehneet myös meille muille kirjainkeksit! <3 Oli kyllä törkeen hyvää ja oikein suklaisen tuhti keksi, että melkein huijaan itseäni kun en karkkia syö, mutta tollanen suklaakeksi kelpaa, mutta jatkan huijausprojektiani.


Eilen meillä koulussa ei ollut muuta kuin perinnekurssin esityksiä ja sieltä yhdeksi helmeksi nousivat kakkosten tuomat kirjat. Harvemmin edes selaan kierrettäväksi laitettavia kirjoja, mutta Anniina osoitti noista kirjoista niin hyviä juttuja, että melkein täytyy lainata koko kirjat ja lukea ne läpi. Loitsukirjasta varsinkin tekstien viimeiset kappaleet kannattaa noista kuvista lukaista.Tää toinen kirja melkein alkaa joissain kohdissa kiukuttaan (joku sisäinen feministi tjs nostaa päätään), mutta kun asiat ottaa huumorilla niin toi on törkeen hyvä kirja! Uskomuksia löytyy monesta asiasta ja ylhäältä kuvasta pääsee vilkaisemaan uskomuksia miehistä ja naisista, kuten, että jokaisen naisen salainen haave on tulla äidiksi. Ei se mulla ainakaan edes niin salainen haave ole. :D 

Harvemmin (en oikein koskaan) teen mitään kirjasuosituksia, mutta viihteeksi suosittelen mieluummin tälläisiä kirjoja kuin perinteisiä vitsikirjoja. Nää saa ainakin multa helpommin irtoomaan hymyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti