tiistai 4. helmikuuta 2014

Pönötyksestä hönöilyyn


Moro!

Tajusin viikonloppuna kuvakirjoja tehdessäni, että mun kuvista blogin puolella on tullut tylsiä, eikä yhtään hauskoja. En itekkää jaksais lukee blogia, jossa kuvattava aina pönöttää kiltisti kameran edessä ja vaikka mun kirjotuksen tarkotuksena ei edes useimmiten ole mitä hienoja merkkivaatteita (onhan H&M:kin merkki) mulla on päällä niin tuntuu, että kuvat on menos pahasti sellaselle tylsälle linjalle. Aikasemmin osasin hassutellakkin. Tästä eteenpäin lupaan yrittää myös ottaa rennosti ja vetää tunteella.

Paita on muuten itse tehty vuonna nakki ja kivi

Vertailukohtana tässä nyt kuvia eiliseltä. Olen noissa samoissa vaatteissa kulkenut suunnilleen viikon, joten tänään oli jo pakko vaihtaa asuakin. Mika vaan sanoi noista maastokuvioisista housusta, että ne on sexypantsit niin pakkohan niitä oli pitää sitten kyllästymiseen asti.

Eilen käytiin neuvottelemassa opparijuttuja TAMKilla ja matkapalveluista meille varattiin lennot Berliiniin, jonne ollaan tekemässä ryhmämatkaa. Vihdoinkin alkaa oleen kaikki valmista, tosin liput vielä ITB -messuille pitää ostaa. Yllä oleva kuva otettiin siis todisteeksi opparia varten, että ollaan käyty oikeen itse TAMKilla eikä hoidettu kaikkea sähköpostitse. Siksi kuva on myös leikattu, koska matkapalveluiden nainen tuskin haluaisi mun blogiin.Ikaalisissa on aina kivaa!


Vaihdoin paksumpaan talvitakkiin ja heti sen jälkeen alkoi ilmat lämpenemään. Just my luck. En kuitenkaan uskalla enää vaihtaa takaisin ohkasempaan tai pakkanen alkaa taas kiristymään! Viime viikon maanantaina ajettiin turhaan kouluun, kun meidän yliopettajamme ei ollut suvainnut kertoa olevansa kipeä tai jotain ja peruneensa tunnit. Sais maksaa meille bensoistakin, kun ei yhtä sähköpostia viitsi laittaa. Eilen hän kuitenkin oli saapunut paikalle ja päätti vetää kaiken asiansa loppuun ettei enää ole tunteja. Kolme kertaa hän oikein suvaitsi pitää lähiopetusta. Se niistä "tärkeistä" tunneista, joilta ei kannata olla poissa. 

No, vaikka tämä leikkikoulu vähän tässä pistää veren kiehumaan niin koulumatkat ovat silti lähes aina kivoja. Eilen oli autoilijoilla jokin ajetaan hiljempaa päivä ja mulle ei siitä oltu infottu. Kaikki alkoi jo siitä, kun aamulla palaveriin kiiruhtaessani jäin körötteleen aura-auton perään ja loppumatka mentiinkin 20km/h. Toivotaan tänään vähän nopeampaa liikehdintää ja toivon ettei kukaan niistä ihmisistä ole tuola tien päällä, jotka olisivat valmiita menemään Suomen surkein kuski -ohjelmaan, koska eilen sitä telkkarista katsoessani alko pelottaan, että sellasia ihmisiä tuola liikentees oikeesti kulkee ja mitä vaan voi tapahtua! Pelottavaa!

Päätti nyt tämä iloisempien kuvien postaus venähtää koulu on ärsyttävää ja autolla kulkeminen vaarallista -postaukseksi, mutta ei kai se haittaa. Omapahan on järjenjuoksuni. 

Hauskaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti