lauantai 22. helmikuuta 2014

Perfect morning


Huomentaa!!

Ei enää pitänyt nyt aamulla tulla tännekkään kirjotteleen, mutta kun kuulin telkkarista ton yllä olevan Robinin biisin ja kokkasin jättimäisen annoksen herkkumunakasta niin en voinut olla jakamatta onneani. Miten pienestä voikaan ihminen iloita!

Jouduin alkaa väsäämään munakasta, koska jääkaapissa ei ollut enää yhtään mitään eikä mun tehnyt mieli puuroa. Eilisestä kukkakaalin dippailusta jäi kukkakaalia yli ja pistin sen pieneksi ja munakkaan sekaan, samoin kuin viimeviikon salaatista jäi pikkutomaatteja ja nekin pääsivät sekaan. Onneksi oli juustoa ja munia niin mitään muuta ei oikeastaan enää tarvinnut! (Paitsi tipan vettä munien kanssa sekaisin, mun maitoakaan ei ollut) Olen todella huono pitämään munakkaat kasassa, mutta tällä kertaa se pysyi kasassa siihen asti, kunnes aloin laittaan sitä lautaselle. Noh, puolivoittoa kuitenkin! Sekaan vielä ketsuppia, suolakurkkua ja kapana maustetta niin täydellinen lauantai aamun jättimunakas on valmis!


En tosiaan jaksanut tota ihan kerralla syödä, mutta tunnin päästä täytyy lähteä niin kauaa en ehdi odotteleenkaan vaan pakko ahtaa itteni täyteen! Toi lautanen ei siis ole mikään tavallinen ruokalautanen vaan Teeman ns. pitsalautanen. Ei voi taas sanoa, muuta kuin Huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti