perjantai 9. toukokuuta 2014

Asusta Daniels pulloon

Huomenta!

Olin eilen hyvin rohkea, kun uskaltauduin laittaan jalkaani maailman rumimmat vaaleanpunaiset sukkahousut. Niille ei hirveen paljo ole käyttökertoja tullut, mutta on ne talvella kalsareiden virkaa ajanu ihan hyvin. Eilenkin sitte sato vettäki nii mun suunnitelmat ulkona otetuista asukuvista meni vähän pieleen, mutta hyvin hämärän kuvauspaikan kuitenkin löysin kun noutoparkki oli ihan tyhjä.

Eilen piti juoksennella keskustaan viemään akkuporakoneen akkua uudelleen kennotettavaksi. Se jos mikä on törkeen kallista! Samalla hinnalla melkein sais uuden porakoneen, mutta isä halusi väkisin  kennottaa vanhan. Kai se sitten on vaan niin hyvä kone. Kävin myös Henkan kanssa siivillä. Siipiweikkojen siivet on kyllä parhaita! Harmi ettei niitä oikeen voi syödä usein. Oon koittanut muuttaa syömistapojani sen verran, että söisin aina tasaisin välein. Myös ruokien laadusta pitäis pitää huolta, mut jos nyt aluksi opettelen noi oikeet ruokailuvälit, vaikka aamupalaksi vedänkin jo puuroa ja päivälliseksi salaattia. Kaippa niihin terveellisiin elämäntapoihin vois tässä tottua. 

Sukkahousut, Kengät, Bandeau toppi H&M, Takki (ikivanha) Veromoda, Mekko Namibiasta JET

Terveellisistä elämäntavoista viskin juomiseen... Mulla on ollut pitkä projekti saada Jack Daniels pullo tyhjäksi. Ostin sen lentokentältä, kun palasin Afrikasta ja siitähän on nyt jo melkein vuosi. Viimeinkin sain homman valmiiksi eli pullon tyhjäksi, että pystyn sen täyttämään saippualla. Ajatuksena oli siis tehdä Daniels pullosta tiskiaineen säilytysjuttu. Onhan tollanen pullo nyt paljon hienompi, kun muovinen Fairypurnukka.



Toihan oli ihan törkeen helppo tehdä sen ku putsas tyhjän pullon ja lisäs siihen vaan viinankaatopään. Tiskiainetta ei tuukkaa sillai ihan liikaa niin ku yleensä, kun vähempikin riittää. Seuraavan vuoden projektina aijon tyhjentää Jack Daniels Honey pullon ja tehdä siitä vessaan saippuapumppupullo. Ensin täytyy vain etsiä sellanen juoma ja tyhjentää se. Sen pullon ei onneks (ehkä) tarvi olla ihan noin iso!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti