tiistai 6. toukokuuta 2014

Halpaa hiusten värjäystäOstin Venäjällä käydessäni itselleni tuliaisiksi pari halpaa hiusväriä. Ajattelin, että tokkopa noilla nyt tyven värjäisi. Ensimmäinen ongelma värjäystä aloittaessa tuli tietenkin siitä ettei noin pieni väripaketti sisältänyt sekoituspurkkia. Ei auttanut, kun heittää värit muovikippoon. Seuraavaksi en löytänyt vanhoja hiustenvärjäyssuteja. Onneksi sentään piikkikamman löysin muuten olisi mennyt hermot kokonaan värin levityksen kanssa. Sormilla vaan päähän, toivotaan parasta ja välillä kammataan. 


Lopputuloksesta voi kuitenkin olla montaa mieltä. Aloin jo värin vaikutusajan alkaessa pelkäämään, että saan oranssin tyven. Onneksi ihan niin pahasti ei kuitenkaan käynyt. Huonossa valaistuksessa väri saattaa näyttääkin hyvin lähelle mun tummanruskeeta hiusta, mutta mitä tapahtuukaan, kun kunnon luonnonvalo iskee! Tyvestä tuli sitten vähän kellertävän oranssihtavan ruskea. Väri mallikuvien perusteella näyttää lähinnä siltä vaaleimmalta ennen kuvalta. Mulla olisi vielä toinen eri merkkinen hiusväri, mutta en kyllä jaksa alkaa väriä värillä korjaamaan, koska siitä ei ainakaan seuraa muuta kuin katastrofi.

Ei se tyvi paljon alkuperäisestä hiirenharmaasta parantunut.
Kaippa tällä nyt hetken pärjää, mutta voi olla, että haluan mennä ostamaan jonkun ruskeaksi sävyttävän hoitoaineen. Nyt kun opintotuetkin tulivat voisi sellainen alle 10€ satsaus hoitoaineeseen olla poikaa, kun koskaan en muka sellasta raaski ostaa. Toivotaan seuraavalle värjäyskerralle parempaa onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti