keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

(huvi)puistoilua



Mikähän oli eilisen paras uutinen? 
Mä melkein aloin itkemään, kun katsoin uutisia, kun sielä oli vain kaikkea niin surullista, mutta tämä sai munkin hymyn taas palaamaan. Nyt naiset meillä muillakin on taas toivoa, Johnny Depp eroaa! Eikai tollasesta asiasta oikeasti saisi olla iloinen, mutta onhan se nyt unelmien kannalta aika siistiä...

Oliskohan homma sitten kariutunut alla olevien mietelauseiden syystä... Aijai, ei voi tietää.

http://quotesfactory.com/love-the-second-one.html

johnny depp, love, quote
http://favim.com/image/253580
Muitakin iloisia uutisia tosin tälle päivälle: Mä sain kamerani toimimaan! Siihen tarvittiin pientä kikkailua ja akun täyttöä, mutta nyt se toimii. Katsotaan vain, että kuinka kauan...

Ja muihin uutisiin eli toukokuiseen reissuun, jonka vietin tyttöjen kanssa Helsingissä. Hehkutin täälläkin, että menen Hupelluksen After Season -partyihin, mutta niistä en sitten kertonutkaan paljon sen enempää, kun multa loppui sinä viikonloppuna kamerasta akku (yllätyys) ja kesti hetken odotella kuvia muilta.

Ensiksi on pakko hehkuttaa tosi hyvää ruokapaikkaa. Syömässä käytiin Iguanassa ja sieltä saa aikas hyviä ja riittoisia annoksia. Otettiin kaverin kanssa puoliksi kaksi alkuruokaa, eikä jaksettu edes syödä ihan kaikkea. Myös kannullinen mansikkamargaritaa upposi aika nätisti.



Syömisen jälkeen käytiin heittämässä mun kamat kamppiin Essin kämpille. Mä en ollut yhten yön reissun vuoksi jaksanut raahata kauheesti tavaraa mukaan, joten aika yksinkertaisella asukokonaisuudellakin sitten mentiin. Alottelut tapahtuivat Kaivarissa isolla hupellusjengillä ja siitä siirryttiinkin Kaivolle sisään bilettämään ja kuuntelemaan livebändiä.

Kengät BigW, Mekko H&M, Liivit GT 




Yöllä oltiin hyvinkin urheilullisia ja säästäväisiä, kun ei jaksettu odotella taksia niin päätettiin kävellä takaisin kamppiin. Me ei oltu ehkä mitään parhaita suunnistajia, mutta onneksi Helsinki on suhteellisen yksinkertainen paikka, eikä menty kuin 1 kortteli väärään suuntaan. Sekin tajuttiin ajoissa ja palattiin oikealle reitille. Enää puuttui vain avaimet sisään ja jouduttiin herättämään Essin sisko heittämään avaimet meille ikkunasta, kun Essi vetelikin jo sikeitä meidän saapuessa.



Aamulla koitettiin saada itsemme ylös suhteellisen aikaisin Jukka Pojan keikkaa varten, mutta me oltiin Kaisaniemessä aikalailla silloin, kun se lauloi viimeistä biisiään. Ei sitten viitsitty raahautua sitä enää lähempää kuuntelemaan, vaan levitettiin picnik peitto, syötiin matkalta ostetut mäkkiaamupalat ja pelattiin Hello Kitty korteilla auringosta nauttien.


Eipä me kauaa jaksettu istua Kaisaniemessäkään vaan lähdettiin pikku lenkille? Kukahan arvaisi minne ollaan tässä alemmassa kuvassa matkalla?



Niinpä niin! Lintsille piti päästä ja siirtää lähtö aikaa tunnilla eteenpäin. Mä olin aivan tyytsärinä jäähilejuomasta, vaikka se saikin mun aivot jäätymään. Itse en kyennyt ostamaan laitteisiin lippuja. Onneksi myös Pinja jäi mun kanssa katselemaan, kun muut likat uhmasivat krapulaansa ja menivät kahteen laitteeseen. Mun mielestä jo pelkästään lintsillä hengailu tuo sellasen "olen taas lapsi" -fiiliksen eikä sitä huononna yhtään se, että pääsee pellen kanssa kuvaan!





Kun peilitalot ja pusukopit oli tsekattu niin mulla ja Katilla jatkui matka Pasilan rautatieasemalle. Oli kyllä huisin kiva reissu ja vaikka jouduin perumaan kolmen ihmisen kanssa tapaamisen tuon vuoksi niin se kannatti! Tollasta sen kesän pitäisi ollakkin. Chillailua kavereiden kanssa ja extempore käyntejä erinäisissä puistoissa.

Saa nähdä jos tänään ei ala sataan ennen yhtätoista niin saatan käydä Särkässä moikkaamassa sielä töissä olevaa Mariannea ja syömässä pehmiksen. Se voisi olla ihan kiva etkoilu juhannuksen vietolle näin viimeistä työpäivää ennen minilomaa piristämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti