torstai 21. kesäkuuta 2012

What to pack?



Yeah! Nummirock kutsuu tänään! Matkaan lähdetään pienemmällä porukalla kuin ennen, mutta sitäkin paremmalla fiiliksellä. (ainakin toivottavasti se riittää koko festarin ajaksi) Olen hyvinkin epäonnistunut parina viimevuonna nummeen pakkaamisessa, joten toivotaan etten tämän listan perusteella pysty epäonnistumaan!


"Kaunistautuminen":

Shampoo, hiuksiin jätettävä hoitoaine, kuivashampoo, hiusharja, panta, ponnareita, dödö, hammasharja ja -tahna, ripsiväri, huulipuna, meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri. (eikai kajalia jaksa sielä kuitenkaan laittaa, jos nyt noitakaan) En muista tilannetta, mutta kuvan perusteella olen ainakin vuonna 2010 meikannut kyseisessä tapahtumassa, eli jos nyt tänävuonnakin innostuisin. Onneksi puuterissa on jo peili valmiina ettei sitä tarvitse raahata.


Tykötarpeet:

Pyyhe, makuupussi, tyyny, tuoli ehkä kaksi, kaveiden tavarat, frisbee.


Vaatteet:

Hevifestareille pitää pukeutua tietenkin mahdollisimman teinisti eikä mustaan eli joku kirkas toppi, (hah valehtelin, loput onkin mustaa tai maastokuvioista!) maastohousut, maiharit, crocsit, plancettitoppi, lepardimekko, pitkät legginssit, nummirock paita, mokoma t-paita, Stam1na huppari (kenenköhän se ees on), Varustelekan euron takki, tuulitakki, sadeviitta, maastoshortsit, maastohaalarit, pitsishortsit, musta toppi, joku huivi. Niin ja alusvaatteet, villasukat ja bikinit tietenkin...


Riittävästi ruokaa ja juomaa ettei tule hätä. Onneksi kyläkaupalle on kiva lenkki kävellä ja mukava jonokin.
Me ollaan perinteisesti varustauduttu makkaralla, roiskeläpillä ja isolla tynnyrillä boolia. Näin nytkin.


Fiilis:

Kamera (mieluiten vesitiivis, mut ei ole), arskat (tänävuonna hajotetaan ne oranssit), Joku ruma stetson (jos tällä kertaa hukkaisin sellasen vihreän). Tämän lisäksi oikeastaan kaikki mitä mukaan jaksaa vain kantaa. Me aijotaan luultavasti yöpyä autossa, jos ei yhtäkkiä innostuta telttaideasta, joten toivon ettei mun tarvitse miettiä sellaisia asioita ollenkaan. Henkkareiden on kans hyvä olla mukana ja vielä se tärkein LIPPU!!!!


Nyt hiljaiseloa netin puolella ensiviikkoon asti.

HAUSKAA JA TURVALLISTA JUHANNUSTA!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti