maanantai 23. heinäkuuta 2012

Hääfiiliksissä



Niinkun lauantain lyhyessä postauksessa kerroin niin viikonloppuna mentiin viettämään hääjuhlaa. Kerrankin mulla ei ollut ongelmaa asuni kanssa muuten kuin laukun valinnassa, mutta sekin kävi suhteellisen helposti, koska en löytänyt oikeen muitakaan sopivan kokoisia laukkujani mistään. Hääpäivänä päivällä vähän satoi, mutta ei ollenkaan niin paljon kuin oli ennustettu, joten kaikki sujui loistavasti, puitteet olivat hyvät ja ruoka maistui!




Ruokapöydän herkuista ja muuten häiden fiiliksesta kuvien puolesta siirrytäänkin siihen oleelliseen eli mun vaatetukseen.

Mekko Leimuska, Laukku Spirit Store, Korvakorut ja käsikoru Glitter, Kengät (jotka eivät näy) H&M


Kampauksesta, jonka kanssa sain menettää aamulla hermoni ei ole oikeen parempaa kuvaa takaa, mutta siis tupeerasin vähän hiuksia toiselta puolelta ja kieputtelin ne "suikale" kerrallaan niskaan ja laitoin vapaana olevien hiusten alle ponnarilla kiinni. Koristeeksi ja pysyvyyden takaamiseksi lisäsin vielä Leimuskasta 5,9€ kaksi strassipinniä. Edestä toiselta puolelta tein vielä löysän letin ja kiinnitin sen pinnillä ponnarin juureen. Letti ei pysynyt koko päivää kiinni ja näissä kuvissakin se taitaa olla vähän auki, joten pidin sitä vain korvan takana, jottei hiukset tulisi silmille.



Tekohymyjen jälkeen saatiin vielä yksi aitokin hymy, joten kai sekin pallonaama oli pakko lisätä tänne. Olin varmaan ainut vieraista, jolla oli pitkä mekko, mutta eipä se haitannut. Värivalintakin oli oikein hyvä ja morsian sanoikin, että tuo tummansininen ei ollut liian tumma väri ja, että olisin kuollut jos olisin saapunut mustissa. Näin se vain menee.


"hääkarkkeina" kaikki vieraat saivat käsin tehdyt sydänheijastimet, joita monet pitivätkin koko illan rintapielessään. minä laitoin heti heijastimen laukkuuni roikkumaan ja sainpas niitä pari mukaan äidille ja veljen vaimollekkin tuliaisena häistä, koska morsian oli innostunut askartelemaan näitä vähän liikaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti