lauantai 28. heinäkuuta 2012

Uusi lemppari



Kyseessä siis on toinen uusista huulipunistani. Moumou kehui hetken aikaa sitten blogissaan kaksipäistä huulipunaa ja mulle oli jo telkkarimainoksista tullut hinku hankkia se, joten menin noutamaan itselleni oman Maxfactor lipstick colour effect punan väreissä kulta ja oranssiin menevä punainen.


Koitin kultaväriä myös aikaisemmin esittelemäni pusunkestävän punan kanssa, kun väri oli jo muuten lähtenyt huulilta ja mun mielestä tämäkin kevyeltä huulten rajauskynän ja kullanhohtoisen huulipunan käyttö yhdessä näyttää ihan kivalta.


Puna on tosiaan kaksipäinen ja puikko pysyy onneksi ihan mukavasti kiinnikkin, koska mulla kaikki kulkee yleensä sekaisin laukun pohjalla enkä halua huulipunilleni silti tapahtuvan mitään kauheaa, kuten niin, että yksi aikaisemmista pinkeistä lempipunistani katkesi laukussa.


Huulipuna ulkovalossa ja alapuolella sisällä. Kuvissa en ole käyttänyt kullanhohtoa, mutta huomasin, että se oikeastaan kannattaa. Pelkkä puna on aika kuivaa huulilla, mutta lisäämällä kultausta saa samalla myös lisää kosteutusta, joten kullanhohto toimii samalla kuin huulirasvana punan päällä.


Tästä tuli ehdottomasti mun kesän lempparipuna ja nyt jo on käynyt mielessä pitäisikö tätä käydä koittamassa ostaa myös jossain muussa värissä. Toisaalta kokeiltuani testereitä käteeni tämä oranssi-kulta tuntui kaikista parhaimmalta ja kirkkaimmalta vaihtoehdolta. Toisaalta voisin käydä varastoimassa tätä samaa toisenkin puikon kotiin, jos se vaikka lopetetaan heti tai jotain muuta kauheeta.

Ps. Huomenna on hämeenpustossa puistokirppis 12-16 ja ajattelin mennä sinne (jos ei nyt kovasti ukkosta) vähän myymään ylimääräisiä vaatteita ja kenkiäni pois.

Pps. Jos joku ei ole huomannut niin väsäsin tänne myös toiseen välilehteen blogikirppiksen, jonne laitan käyttämättä jääneitä juttujani. Hintapyyntöihinkin saa esittää vastalauseita jos tuotteet muuten kiinnostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti