lauantai 21. tammikuuta 2012

Matka 2012


Kaskade, Rebecca & Fiona - Turn it Down

Eilen tuli sitten pyörittyä matkamessuilla koulun puolesta. Oli kyllä kiva, kun TAMK maksoi matkat ja liput ettei meidän tarvinnut kuin raahata itsemme bussiin kahdeksaksi aamulla. Oli aika kiire kun jouduttiin kiertämään koko messualue muutamassa tunnissa, kun klo 14.00 lähti auto takaisin Tamperetta kohti. Menomatkalla onneksi pysähdyttiin aamukahville, kun pistojen jälkeen olo ei ollut mikään maailman hehkein, mutta kyllä se aamupala auttoi.


Kiersin messualueen Mariannen kanssa ja käytiin kuvauttamassa itsemme Veikkauksen osastolla lottopallojen kanssa. Meille tulikin jossain välissä kauhee hoppu kun tajuttiin ettei aika riitä. Juostiin alue läpi ja sitten jäikin aikaa. No siitä turhautuneena lähettiin sitte kiertään uudestaan sellasella normaalimmalla tahdilla ne kohdat, jotka oltiin juostu ja siihen menikin hyvin loppuaika. Muut oli ehtineet kiertään asunto-auto puoltakin, mutta meille riitti hyvin pelkästään se toinen puoli, eikä ehditty edes syömään välissä!


Messuillahan me osallistuttiin tietysti ihan kauheesti kilpailuihin, mutta osaan niistä voi osallistua myös netissä. Rantapallon sivuilla on kerätty noita kilpailuja yhteen joten sieltä kannattaa ainaki mennä osallistumaan unelmaattoriin, josta voi voittaa unelmamatkan karibialle! Mä ainakin aijon tän päiväsen vapaapäivän kunniaksi vielä tsekata vastaamatta jääneet kilpailut tota kautta, koska koskaan ei tiedä milloin se onni vois potkaista!



Esitteitä ja sälää tulee aina messuilta kerättyä ihan hirveesti, mä mielestäni säästyin ihmeen pienellä määrällä ja vain 1 kynäkin jäi käteen kolmen kassin lisäksi. Musta alkoi tuntumaan et mulle työnnetään käteen kaikkia esitteitä kun silmät pyöreenä sielä kuljeskelin ja Marjanne sai kulkee lähes kahta kättä heilutellen. Parhaimpia juttuja mitä sain oli ehdottomasti Kilroy travelsilta saatu kassi (ylempi kuva) ja Åland nimilappu matkalaukkuun, koska en tiedä minne mun vanha muumi nimilappu on kadonnut.

Otettiin myös Mariannen kanssa vähän videokuvaa messufiiliksistä. Video sisältää paljon jäätymisiä ja huonoa kuvaa, mutta ainakin se selviää miten paljon ihmisiä kiinnostaa matkamessut! Moikka tolle alotuskuvalle ja  mun kuvaustaidolle, kun kameran näyttökin on rikki etten näe mitä kuvaan.


Eilen oli muuten aivan jäätävän huono ajokeli ja takaisin tullessa nähtiin varmaan 4 autoa pusikossa moottoritien laidalla. Onneksi meidän Ikaalisten auton bussikuski osas hommansa ja me päästiin turvallisesti perille. Oon muuten positiivisesti yllättynyt siitä, että linja-autoihinkin on tullut turvavyöpakko. Mä ainakin pidin vyötä kiltisti koko matkan, koska koskaan ei voi tietää mitä vois sattua.


THE MOST BEAUTIFUL SEAT BELT COMMERCIAL EVER SEEN!!!!

Mutta jos joku on menossa vielä tän vkl ainakana matkamessuille niin Have a safe trip!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti