tiistai 24. tammikuuta 2012

What is this day made of


Marilyn Manson - Sweet Dreams

Popcornia, pepsi maxia, hyvää seuraa ja paljon muuta. Kävin tänään katsomassa Sherlock Holmesin toisen osan elokuvissa. En voi muuta kuin taas suositella sitä, se ensimmäinenkin osa oli mahtava ja tämäkään ei tuottanut minkäänlaista pettymystä. Vaikka vähän meinasi lopun lähestyessä alkaa ihmetyttämään, mutta aivan loppu lunasti taas luottamuksen! Oli aika hyvä käydä Cine Atlasissa katsomassa leffaa näin hiljaisena tiistaina, kun salissa oli meidän lisäksi vain 3 ihmistä, joten sielä sai todellakin ottaa rennosti. Ainut huono puoli tossa leffateatterissa on, ettei sieltä löydy juoman pidikkeitä, mikä saattaisi vähän täydemmässä leffassa tuottaa ongelmia...



SHERLOCK HOLMES 2 Trailer 2011 - Official [HD]

Enkä ollut aikaisemmin huomannutkaan, että tiistaisin pääsee Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla katsomaan Suomalaisia leffoja. Harmi ettei toi Sherlock kuulunut niihin, mutta tästä lähtien tietää käyttää hyväkseen totakin tarjousta. Ja tällä kertaa jopa ostettiin kaveri combokin etukäteen netistä mistä sen saa euron halvemmalla. Ei siis huonompi diili jos tulostimesta vaan löytyy mustetta.

Mutta siinäpä se mistä mun päivä oli koulussa 7 tunnin istumisen lisäksi tehty (kuka keksii laittaa 3 tuntia enkkua ja 2 tuntia ruotsia peräkkäin päivän loppuun?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti