torstai 19. tammikuuta 2012

Bailabaila


ItaloBrothers Feat. Carlprit - Boom (Official Video HD)

Opiskelijabileet.fi on paras paikka pysyä ajantasalla opiskelijoiden megapartyistä. Vähän harmillista, ettei ensi kuun bileistä vielä tiedä, mutta koitin laskeskella, että syksyn aikana missasin ehkä vain kolmet bileet ja muissa olinkin mukana. Lisäksi olin yliopistolaisten järjestämissä pienemmissä pippaloissa, kuten Tommyissä kuuntelemassa hienoa runonlausuntaa ja Arkkien järjestämissä Pahiksen ihmemaassa -bileissä, joista mukaan tarttuikin mun kaksi ihanaa korttisoturia. Harmittaa edelleen, että se veijari kissa lähti toiseen osoitteeseen.

Tänään on yhdet Tampereen parhaimmista opiskelijabileistä eli Pistot ja sinne suunnataan, vaikka huomenna matkamessuilla saattaakin väsymys yllättää.

PISTOT feat. Kari Salmelainen & NAPAKYMPPI

Ennakkolippu on taskussa ja paidan väri on hakusessa. En ensinnäkään edes ymmärrä miksi tossa mainoksessa lukee "ehkä" värin olevan oranssi, vaikka tapahtuman kuvauksessa facebookissa se on keltainen. Mä kuvittelisin oranssin olevan lähempänä punaista. Itse luultavasti koitan kaivaa keltaista paitaa messiin, tai sitten tyydyn oranssiin toppiini, joka olis tosta helposti saatavilla.

Kaikista siisteintä tuola bileissä on kuitenki NAPAKYMPPI! Tosin en itse varmaan uskaltaisi sinne lavalle nousta, mutta toivottavasti huomaan kun toi häppeninki alkaa, koska sitä olis sairaan hauska seurata. Kaiken hyvän lisäksi speed dating alkaa Fätärissä klo 23, jolloin pitäis olla jo paikalla. Ties minkälaisia mun värin punaseks muuttavia herroja sieltä saattais löytyäkkään... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti