keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Fireworks


Katy Perry - Firework

Olen niin innoissani kirjotellut kaikista shoppailujutuista, että olen jättänyt kokonaan väliin uudenvuoden kuvat! Nyt kuitenkin korjataan se tilanne ja avaudutaan vähän siitä mitä tapahtui 31.12.2011


New Year's Eve - Official Trailer [HD]

Päivä lähti käyntiin kun mentiin tyttöjen kanssa leffaan katsomaan New Year's Eve, joka sisältää ihan sairaan paljon kaikkia julkkisnäyttelijöitä ja on vähän saman tyylinen kuin Valentines Day. Ihan hyvää hömppää siis...


Edellisenä päivänä soiteltiin muutamat hienommat ravintolat läpi ja kaikissa oli täyttä, joten me päädyttiin sitten varaan pöydän Coyotesta, vaikka sielä tuntu olevan tyhjiä pöytiä ihan muutenkin. Heti kun tultiin pöytään saatiin alkumaljat talon puolesta, mitä en olisi saanut edes ottaa kun oli antibioottikuuri meneillään, mutta pakkohan se oli yksi lasi skumppaa vetästä vuoden vaihtumisen kunniaksi.




Jaksu liittyi ruokailuun meidän tyttöjengiin ja oliki muuten todella hyvää ruokaa. Mäkin söin vielä puolitoista palaa juustokakkuakin jälkkäriksi, koska Miiuska ei jaksanut syödä kaikkea ja kaikista parasta tietenkin oli, että ruuista, joita mä tilasin sai Ravintola.fi kortilla alennusta!


Ravintolasta ilta jatkui hetkeksi Pauskin kotibileisiin odottelemaan ilotulituksen alkua, jonka kaupunki olikin poikkeuksellisesti järjestänyt klo 22.00, eikä 24.00 niin kuin yleensä.


Mä lähdin ja Äidin ja Ninnin kanssa muita ennen katsomaan tulituksia ja oltiinkin sitten eri paikassa, pakkohan sieltä oli myös ottaa kuvia kun kamerakin oli mukana ja kerrankin voin olla edes hitusen ylpeä itsestäni kun onnistuin saamaan kameran asetukset niin, että edes muutama kuva on kohtuullinen.


Laukontorin ympäristö oli tupaten täynnä ihmisiä katsomassa ilotulituksia ja mulla oli alunperin suunnitelmissa lähteä tosta suoraan kotiin. Suunnitelmat kuitenkin hieman muuttui mun energiajuoman juomisen jälkeen, kun ei yhtään väsyttänytkään niin lähdettiin kohti seuraavia kotibileitä.


Tollasella sekalaisella sakilla oltiin illasta liikenteessä, toivottavasti kukaan ei pahastu kuvansa julkaisemisesta. Isommin ei meidän poppoo uuttavuotta juhlistanut, muutamat parit vaihto suukot ja me muut koitettiin päätellä mikä kello on oikeassa ajassa, vaikka liekö tuolla oikeasti mitään merkitystä. Se kuitenkin mitä muuta Vilin luona bileissä ja sen jälkeen tapahtui jää arvoitukseksi, sen voin paljastaa, että lähdin kävelemään kotiin n. 00.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti