tiistai 17. tammikuuta 2012

TaRe


Vampire Weekend - Oxford Comma


Viimeviikon torstaina liityin kyseiseen puljuun jäseneksi, kun oli Tampereen Restonomien esittäytymisilta Amos-klubilla. Itse hypetin energiajuoma päissäni sielä muiden vetäessä hieman tujumpaa tavaraa ennen haalaribileitä. On todella hauska saada kuulua vieläkin suurempaan porukkaan kuin vain meidän Ikaalisten restonomit, kun TAMKista noita eri alojen restonomeja syntyy aika paljonkin. Tampereen Restonomeilla ei aikasemmin ole ollutkaan mitään alajärjestöä, mutta nyt me Ikaalisissa olevat saadaan kuulua sekä Ika-Klubiin, TaReen sekä Tamkoon (johon mä itse en kuulu) Eipä tästä ainakaan noi "yhdistykset" lopu kesken!

Meille luvattiin ilmaisena "livemusaa Them Trixie Dixin tyyliin, eli: kovereita Foo Fightersista Bon Joviin ja Egotripin kautta aina Popedaan asti! Huippu bailut siis" ja ne myös saatiin. Itse kuuliaisena opiskelijana feidasin porukat ja bändin jo puoli 10 aikaan illalla seuraavan päivän matikan kokeen vuoksi, mutta tollasia iltoja kyllä toivois elämään lisää, kun kaikki pitää vaan hauskaa.

Mutta... koska bändi oli mun mielestä tosi hyvä tollanen inside keikkabändi niin otin meidän fiiliksestä vähän videokuvaakin. Mun kameran laatu on huikeinta 10-luokkaa, mutta ehkä tosta saa jotain irti. Sen verta kyllä tanssijalkaa vipatti että kaikki remus tuola aivan hikipäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti