maanantai 6. helmikuuta 2012

GOOM


Sak Noel — Paso (Video HD)

Tänään on bileet kaikki sileeks?  Turku ja GOOM kutsuu. Meille on varattuna 2 hengen A-luokan hytit ja meidän reissun aikana esiintymässä on Sak Noel, Jukka poika ja Petri Nygård. Mielenkiintoista nähdä mitä niistä oikeesti mennään katsomaan, vai hoidetaanko risteily vain hytistä päin. Pakkasin oman vaaleanpunaisen tehomankkani mukaan ja tehtiin virallinen GOOM soittolista siihen soimaan. Edelliseen soittolistaan pojat oli fiksuna menny kirjottaan huulipunalla jotain ja nyt koko soitin ja cd on punasta sotkua täynnä.


Marianne oli ottanut kissamaiset GOOM-kynnet, joista olen hyvin katkera, kun omat kynnet on vain punasella lakalla maalatut ja katkeilleet. Mut ehkä se tästä. Meinas tulla tänää pieni paniikki kun meille ei ollutkaan kyytiä Turkuun. Olin kyllä varannut paluumatkan, mutta menosta ei ollut tietoakaan. Onneksi saatiin yks tutun tuttu kuskiksi, joka oli muutenki menossa hakemaan poikia laivalta. Loppu hyvin, kaikki hyvin siis, eikö? Toivottavasti meille ei tuu enempää esteitä matkalle, koska tästä osattiin vielä selvitä helposti, mutta esimerkiksi laivan putkasta oliski vaikeempi karata.


Mariannen kanssa päädyttiin pukeutuun helposti haalareihin, koska siten löydetäänki toisemme eksyessämme laivalla. Ja yläosiksi vaan mustat topit nii ei ole mitään stressailtavaa. Mulla on kaiken lisäksi paha tapa hukata hyttikortteja ja laittaa kännykkä kiinni, joten olen aika kauheeta matkaseuraa.
 

Sitten pakko mainostaa vähä, koska sain testerit Mary Kayn luomiväristä, joka pysyy silmissä kuin unelma! Aamusta saa meikata eikä tarvi kertaakaa päivän aikana korjailla luomivärejä. Täytynee ostaa tota meikkipussin täytteeksi, kun mennään 15pv tyttöjen kanssa testaileen lisää Mary Kayn tuotteita.


Oikeesti en tajua miten jaksoin iloita ton kameran olemassaolosta jo, kun en tosiaan opi käyttään sitä! En tajua miksei automaattisella kuvaustavalla voi vaihtaa salamaa käyttöön tai erilaisilla kuvauksilla ei voi käyttää itselaukaisinta tai et miks erikoiskuvauksia ei pääse ylipäänsä käyttään ollenkaan! Ihan surkee kamera! Pitäis vaan uskaltaa kantaa aina järkkäriä mukana, mutta kun se painaa tonnin. Kuitenkin tosta ylemmän kuvan reunasta voi bongata meidän Goom-alottelu fiilikset eli Marianne makaa tuola oikeessa alakulmassa ihan kuolleena. Hyvää matkaa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti