perjantai 17. helmikuuta 2012

Huomenta Helsinki!


LMFAO - I am not a Whore!

Eilisestä LMFAO:n keikasta on selvitty ja nyt istutaan mussuttaen yöllä ostettua mäkkärin tuplajuustohampparia Jeminan sängyllä. Eilen kun päästiin Helsinkiin n.19.00, milloin ovien piti auetakkin niin jono ulottuio jo Kampin oville asti ja sieltä me sitten kiltisti jonoteltiin miltei tunti. Jemina oli kiero ja liittyi aivan viime hetkillä meidän seuraan (sen oli parempiki tehdä niin, koska mulla oli sen lippu).


Mä päätin jo ajat sitten, että tulen rokkaamaan pingviininä ja sen myös tein. Sain kyllä monet peukut ja "kato pingviini" -huudahdukset perääni. Jeminakin oli pistänyt samanlaisen pingviinipuvun kropan päälleen, koska glitterpökät eivät olleetkaan suostuneet yhteistyöhön. Jemina näyttää muuten jo niin pingviiniltä, että tota päätä se ei edes kaivannut. Toi oli todella hyä varustus varsinkin flunssaiselle bilettäjälle! Toi puku päällä kun ei oikeen viittinyt riehua vaan tanssiminen kävi päätä ja toista räpylää heiluttelemalla. Ihmeen hyvin selvisin koko keikan ajan hyvällä ololla, mutta oli niitä lääkkeitäki syöty ennen sitä sen verran, että niin pitikin. Mä vedin siis eilisen pelkällä vesilinjalla, koska olin ottanut jo päivällä antibiootinkin.


Lämppäristä eli Asteesta en edes halua sanoa yhtään mitään, joten siirrytään suoraan tähän the esiintyjään. Meno oli kyllä äärimmäisen huikee ja Marianne mun takana ainaki reivas ihan kympillä koko keikan ajan. Me ei tiedetty etukäteen, että toi keikka oli avoin kaikille ja oikeestaan säälin todella paljon niitä lapsia joidenka vanhemmat oli ne tonne päästäneet. Ei ollut meinaan ihan lasten paikka show:n eikä muunkaan puolesta. Me rantauduttiin baarin etuosaan fiilisteleen keikkaa ja se olikin ihan todella hyvä kohta, koska se oli vähän korkeemmalla kuin perus tanssilattia.


Pokkarilla tuola oli taas todella vaikeeta saada yhtään hyvää kuvaa, mutta pari ihan suhteellisen siedettävää onnistuin napsasemaan, kun järkkäreitähän sisään ei saanut viedä. Keikan fiilis ei muutenkaan välity näistä, joten lisäilen illemmalla kotoa käsin parit videopostaukset, josko niistä sitten saisi sitä fiilistä. Mun mielestä Skyblun puuttuminen laulamasta ei haitannut ollenkaan, kun Redfoo ja tanssijat veti keikkaansa niin fiiliksellä. Joukossa oli myös yks mun ihan lemppareista tanssijoista, joka on tullut tutuksi So you think you can dance -ohjelmasta. Hitsi kun en nyt muista sen nimeä, mutta tossa ylemmässä kuvassa se on Redfoon ja laatikkopään vasemmalla puolella.

Circukselle varmaan kaikki tuola olleet haluaa antaa palautetta todella surkeesta narikkatoiminnasta. Mekin lähdettiin vähän ennen keikan loppumista, joten oltiin aika etupäässä narikkajonossa ja silti saatiin jonottaa yli tunti. En ymmärrä, että miksei sinne narikkaan oltu laitettu enempää väkeä, kun ihmisiä kuitenkin oli ihan jäätävät määrät sisällä. Kaiken lisäksi ihmiset oli hulluja ja alkoi rynnimään väkijoukossa, missä pitäisi vaan kiltisti odottaa vuoroaan, eikä poken älkää tönikö toisianne -huudot paljon auttanu. Onneksi edes pois yrittäville lapsille koitettiin antaa tilaa! (tilanteesta uutisoitiinkin

Onneksi LMFAO, oli kuitenkin niin hyvä, ettei näin jälkikäteen haittaa yhtään, että järjestelyt ei ihan toimineet saatika se, etten edes tiennyt kaikkia niiden biisejä mitä ne soitti. Kaikki oli silti aivan mahtavaa tanssimusiikkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti