tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappendagen



Det var det. Eilinen ruotsin tentti meni aivan penkin alle, mutta se ei kuitenkaan illan menoja haitannut. Oltiin sovittu näkevämme luokkalaisten kanssa viideltä koskenrannassa ja mä jotenkin eksyin sinne jo aiemmin, kun kävin ensin sanomassa heipat A-maahan lähtevälle kaverille. 


Iskä antoi mulle 10€ rahaa, että pääsin ostamaan itselleni vappupallon ja meinasin jo huolestua, kun Tiimarissa ei heti näkynyt aikaisemmin bongaamiani pikku Myy -palloja. Onneksi niitä kuitenkin oli vielä kassalla, joten sain haluamani ja yhtä ilonen pallostani kuin pikkulapset.


Pikkumyy päätyi illan aikana oikeestaan kaikkiin mun kameralla otettuihin kuviin. Aikapaljon myös kaikkia tuttuja siinä koskenrannassa pörräs, vaikkakin sielä oli hirveesti myös jotain aivan varmasti alaikäisiä juopottelemassa. Noh, nyt on ainakin koskenranta taas roskattu hyvin ja ihmisillä hyvä mieli.


Todistekuvaa on otettu myös siitä, että mä olin illan myötä päässyt käsiksi jonkun sipsipussiin. Aijai. Tosin yöllä tulin ajatelleeksi eräiden ihmisten avustamana, etten olekkaan intialainen sotanorsu saatika sitten panssarivaunukaan. Hesen jonossa täytyi kieltäydyin kuitenkin ruuasta, koska edessä seisoi tiukassa kunnossa oleva personal trainer ja aamulla iskikin jäätävä nälkä. Taidan jatkaa sillä linjalla, että syön mitä haluan ja ei se yksi juustohampparikaan viikossa mitään hirveitä saa aikaan. Jätetään noi ruualla ja ulkonäöllä hifistelyt muille.


Pikku Myyn kanssa vedettiin vielä viimeisiä poseerauksia ennen kuin alettiin lähteen pois koskenrannasta. Mä en lähtenyt edes baariin ja oli kyllä hieno mennä kotiin, kun olen tyhmä ja kiva ja päästin kaikkia käymään sielä vessassa. Nyt on sitten kodin lattia täynnä serpentiiniä ja hiekkaa niin kuin koskipuisto konsanaan. Täytynee siis tehdä suursiivous.


Myy päätti vielä viimeisillä hetkillä, että bileet on sen osalta ohi ja vaikka kuinka yritettiin antaa sille tekohengitystä se ei enää elpynyt. Siitä sitten jatkoin etsiin poikaystävää ja koittaan lähteen nukkumaan. Keskustasta päästiin lähteen yhden aikaan, että onneksi hirveen myöhään ei mennyt.

Tänä aamuna ei kuitenkaan jaksettu lähteä katsomaan teekkareiden kastamista vaan köllittiin kotona. Illalla oli sitten luvassa siman noutoa Valkeakoskelta huomisia "mökkipirskeitä" varten. Huominen viimeinen koulupäivä alkoholilainsäädännön tentin myötä saa siis onnellisen lopun rentoutumiseen Kihniöllä. En siis varmaan pääse postaileen ennen kuin torstaina....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti