tiistai 15. toukokuuta 2012

Lauantai-illan huuma



Mun elämässä ei taas ole tapahtunut mitään mullistavaa tämän viikon alussa. Ainoa jännittävä asia oli eilinen lätkäpelin seuraaminen ja Mariannen kanssa zumbassa käynti, joten kuvamateriaali pysyttelee edelleen viikonlopussa. Ensin kuitenkin vähän pelitunnelmia:



Löysittekö edelliseltä videolta itsenne? Mun ehdoton lemppari oli numero 11.


Lauantaina juhlittiin Pauskin synttäreitä ja juhlakalulla ei ainakaan tuntunut olevan mitään ikäkriisiä näkyvissä. Meillä oli muutenkin keskustelua numeroista, jotkut tytöt sanoivat pitävänsä iässä enemmän parittomista numeroista, mutta itse tykkään kaikista numeroista parillisina. En kestä esimerkiksi sitä jos radion tai television volyme on numeroissa 11,13,17 tai 19. viidellä ja kahdella jaolliset numerot ovat mun mieleeni.


Omasta lahjastani en kuvaa viittinyt ottaa, mutta Pauski sai ihan yli kivan lahjan yhdeltä kaveriltaan. Paketista ei sentään tullut Tampere boksereita, vaan tiskirätti ja keittiöpyyhe. Ihanat!


Itse lähdin juhliin suoraan töistä samoilla vaatteilla. Päällä oli H&M kengät, tunika radiokirppikseltä ja GT pyöräilyshortsit mustien sukkisten päällä. Sukkahousut ottivat jo ennen juhlapaikalle pääsyä damagee ja toisen jalan varpaisiin tuli reikä. Hiuspäivä oli vaihteeksi huono, joten laitoin päähäni hennesin hippisulkapannan, joka keräsikin parit kehut illan aikana.


Pauskin lahjaksi saamat ufoshotit lentelivät alkuillasta Australiasta tuoduissa shottilaseissa. Kannattaa koittaa tuota suomalaisten keksimää shottilajia, vaikkakin itse karkista sulatettuna se on parempaa...


Jossain vaiheessa siirryttiin baariin ja päivänsankari sai tietenkin valita paikan. Ruma ilta oli siis tiedossa ja siellä viihdyttiinkin pilkkuun asti. Loppuillasta jotkut tyhmät keksi vetää bitin pystyyn tanssilattialla, siinä oli ihmisillä ihmettelemistä, kun eivät kaikki olleet ennen bittiä nähneet.


Mulla oli kotimatkalla jäätävä nälkä, koska en ollut syönyt oikeeta ruokaa koko päivänä. Pizzalle vain sattui pieni vahinko ja se tippui mun rapun lattialle. No, onneksi osa täytteistä sentään säilyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti