lauantai 12. toukokuuta 2012

Se parempi puisto



Kiitos taas uusinta musiikkia seuraavalle Jaanalle biisilinkeistä, nyt niitä koitetaan luukuttaa puhki.

Mulla ei kuvamateriaalia tullut ollenkaan torstaiselta Turun pyörähdykseltä, kun muistikortti oli jäänyt tietokoneeseen kiinni. Enkä eilenkään tehnyt mitään muuta töiden jälkeen kun söin ja katsoin lätkää, joten haikeissa tunnelmissa mennään. Sen sijaan, että kertoisin rattoisasta opiskelijaelämästä ja tän kevään viimeisistä bileistä niin laitan jakoon kuvia kanoista. Eikö se ole vähän kuin sama asia...


Yksi päivähän vietin aamun kummityttöni kanssa ja aluksi mentiin koskenrantaan pikkukakkosen leikkipuistoon. Se oli kuitenkin niin täynnä pieniä lapsia, että tunnettiin ittemme hieman ulkopuolisiksi niin lähdettiin katsastamaan olisko sorsapuistoon tuotu jo kanat ja riikinkukot ja olihan ne! Ilmeisesti samana aamuna oli linnut siirretty häkkeihin ja aitoja niiden ympärillä korjailtiin. Hanhet ei valitettavasti olleet vielä päässeet paikalle.


Sorsapuistossa on myös treenausvälineitä. Harmi, että toi missä seison on rikki, mutta kyllä niistäkin lapsen kanssa sai revittyä jotain iloa irti ennen kuin mentiin itse leikkipuiston puolelle. Mun mielestä tuola leikkipuistossa on ihan parhaat lelut (iso hämähäkkikeinu ja sellanen erilainen kiva pomppukeinu), mutta eipä kummityttö missään leikkivälineessä kauaa viihtynyt. Lintujen katselu tuntui paljon miellyttävämmältä puuhalta.



Löydettiin muutamasta puusta pieniä söpöjä runonpätkiä. Toi on kiva idea piristämään puistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti