tiistai 22. toukokuuta 2012

Mars lenkille



En muista milloin olisin viimeksi omistanut lenkkarit ja nyt kun olen päättänyt käydä kesällä lenkeillä (siinä vielä paljon onnistumatta) ostin kyseiseen harrastukseen sopivat kengät. intersportissa oli lauantaina hirveä hässäkkä, kun kaikki kengät (jopa alennetut) olivat -20% alessa ja minäkin sielä pyörin. Hirveemmin en ehtinyt myyjien apua saada, varmistin vain koon 8 vastaavan Suomen kokoa 39. Koitin oikeastaan vain kahdet kengät.


Ensimmäiset jotka pistin jalkaan olivat Niken Dual Fusionit. Aluperäinen hinta 90€, alessa 59,9€, plussakortilla n. 47€. Olo oli kuin pilvissä kävelisi, niin pehmeästi noi kengät ottaa maahan kohdistuvat iskut vastaan. En halunnut kuitenkaan ostaa ensimmäisi, joten pistin vielä keltaiset reebokit jalkaan, mutta ne eivät olleet ollenkaan yhtä ihanat kuin noi Niket. Siinä sitten turhempia miettimättä (ja työajan alku lähestyi pelottavasti) kipaisin kassalle, jonne jätin noi odottelemaan, että äiti saapuisi plussakortin kanssa.





Valkoiset nauhat ei oikeen sopineet mun ajatusmaailmaan lenkkareista, joten käväsin työpäivän jälkeen hakemassa Stadiumista 3,90€ violetit kengännauhat. Kuvat pikkasen vääristää noita värejä, mutta olen aika tyytyväinen etten ostantu kokonaan kirkkaan pinkkejä tai keltaisia kenkiä, näissä on kuitenkin jotain piristystä, mutta eivät hyppää liikaakaan silmille. Stadiumissa myyjätkin huomasivat uudet lenkkarini (jotka olin tietenkin laittanut heti jalkaan) ja kehuivat niitä hyviksi. Olen täysin samaa mieltä viikonlopun testikäytön jälkeen! Noi hengittää hyvin ja niillä kävely tuntuu kuin pilvillä hyppelisi. Täytyy vielä joskus koittaa niitä juoksulenkilläkin.

Niin ja ei tarvitse pelätä. Vaihdoin kyllä nauhat molempiin kenkiin, mutta kuvaustilanteessa halusin näyttää valkoisten ja violettien nauhojen eron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti