perjantai 22. heinäkuuta 2011

It came!


Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne

Mun tilaamani ompelulehti saapui jo ja ole NIIN tyytyväinen siitä. Onneksi sain Burdan englannin kielisenä ettei taas tarvinnut alkaa saksaa, venäjää tai ruotsia miettimään.


Pidän Burdasta paljon enemmän kuin esimerkiksi Suuresta käsityölehdestä jo pelkästään senkin vuoksi, että Burdan nettisivuilla on kaavoja myynnissä ja muutama myös ilmaisena, nyt sieltä löytyy ilmaisena tulostettavaksi ainakin jumpsuitin ohje!


Burdassa rakastan myös sitä miten heti ensimmäisellä tai toisella aukeamalla näkee kaikki kaavat, jotka lehti sisältää, muissa lehdissä täytyy aina selata koko lehti läpi, mutta tosta saa kertaheitolla tietää sisältääkö se haluamaani tuotetta. Lisäksi ton mallit ei ole mitään antiikin aikaisia vaan se oikeasti pysyy muodin mukana!


Kaiken hyvän lisäksi tolle malliaukeemalle on merkattu mitkä mallit ovat helppoja! Osaisinhan mä tehdä ne kaikista vaikeimmatkin, mutta laiskuuttani käytän varmasti mielelläni aina helpoimpia kaavoja. Tässäkin lehdessä oli jo tosi monta juttua, jotka haluisin tehdä. Toivottavasti viikonloppuna olisi aikaa inspiroitua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti