torstai 28. heinäkuuta 2011

Paluu arkeen


Mariska & Pahat Sudet - Suloinen Myrkynkeittäjä

Eilinen päivä tuntui vähintäänkin kahdelta päivältä! Tiistai ilta kului saunoen, järvessä pulahtaen ja grillatessa. Menin tiistaina nukkumaan jo ennen 12 normaalin 02.00 sijasta ja heräsinkin sitten jo ennen yheksää. Aamusta me lähdettiin sukuloimaan ja kiusaamaan kissoja mummulaan ja ajeltiin me kahville tädin luoksekin.





Mulla oli suunnitelissa käydä lenkillä ja lukea kirjaa riippumatossa. Koko suunnitelmani toteutui täydellisesti kuin luin vielä Da Vinci Coden perästä muutamat sivut Demons and Angels kirjan alkua ja alotin lukeen Stephen Kingin Julmaa leikkiä. En päässyt kauheen pitkälle ennen kuin Manski saapui lenkkeilemään ja juoruamaan mun kanssa.





Lenkin jälkeen Mansilla alkoi oleen nälkä, mutta suunnattiin silti ensin Pyhikseen uimaan ja kinuttiin Henkkakin meidän mukaan. Mansin kans uitiin ja hetken aikaa siinä hengailtiin yhdessä jonka jälkeen Henkka lähti grillaileen ja me Grillille. Ruoka tuli yhdessä silmänräpäyksessä ja Manski tarjos mulle limpparinkin, kun en syönyt mitään.







Manski heitti mut vielä takasi mökille ja alettiinkin tekeen lähtöö. Joskin ensin syötiin Esan tekemiä muurikkalättyjä ja äidin tekemää mustikkapiirakkaa ja oli muuten hyvää! Kotiin pääsin kuitenkin vasta joskus 11 aikaan kun poikettiin viemässä piirakan loput veljen perheen raksalle, jossa mä riehuin lasten kanssa. Voin kertoo, että niillä on hullu täti joka hyppii ja pomppii niin kauan, että kaatuu. Jeih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti