maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pettymys maksimus


INNA - Amazing

Eilen en jaksanut edes blogia kirjottaa. Olin oikeestaan koko päivän aivan pihalla tästä maailmasta ja käytettiinkin päivä vain höntsäilyyn kavereiden kanssa. Jaana tosiaan oli mun luona yötä "reivien" jälkeen, jotka todellakin osoittautui pettymykseksi. En tosiaan edes odottanut mitään kaapelitehtaan tasoa, mutta kun DJ on soittanut samanlaista ei vaihtelevaa musiikkia viimeset 2 tuntia ja biiseistä olin tunnistanut vaan kolme tai neljä alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään. Proteusta ja  super8&tabia mainostettiin sinne esiintyväksi, mutta Tampere Rave City ilmoittikin sitten ettei näitä tulla näkemään.


Ymmärrän myös, että palloiluhallia on vaikea muuttaa reivipaikaksi, mutta lattialle oli laitettu mattoja, joita ei oltu kiinnitetty kunnolla ja se kohta jossa olisi kuulunut tanssia näytti lähinnä mattomereltä, joka lainehtii ja pahasti. Me siirryttiinkin aika alkumetreillä matolta pois tanssimaan ja annettiin muiden kompuroida. Sali kaikui ja valot oli aivan ylimainostettuja. Bileet näytti oikeestaan ala-asteen discolta.


Onneksi me oltiin lähdetty ihan alkoholittomalla linjalla liikkelle, koska kaljankin hinta oli suolaiset 6€. Onneksi sentään alkoholitonta juomaa sai neljällä. Liputhan maksoivat sen 12e jonka lisäksi kaikkien piti maksaa 2,5e narikkamaksu vaikka ei olisi narikkapalveluita tarvinnutkaan (kuten me!) Mentiin paikan päälle joskus puoli 9 jälkeen ja koitettiin kiivaasti odottaa Alex Kunnaria, mutta loppujen lopuksi lähdettiin vaihtaan vaatteita jatkopaikkaa varten 12 aikaan.


Mietittiin aluksi, että palataan takaisin katsomaan Kunnaria, mutta kyseltiin palaamismahdollisuuksista muutamaltakin pokelta saaden ristiriitasia vastauksia, että pääsiskö lipuilla takaisin ja uskottiinkin ovella olevia ja päätettiin olla palaamatta. Mainostuksessa sanottiin reivien kestävän neljään asti, mutta paikan päällä huomattiinkin niiden loppuvan kahdelta ja jatko paikaksi oltiin valkattu Tivoli eli entinen Onnela. Ei se oikeen kiinnostanut, mutta haluttiin tanssia ja sinne pääsi reivilipuilla ilmaseksi sisään (oikee sisäänpääsy 6€) jonka jälkeen jouduttiin maksamaan VIELÄ SUOLASEMPI 3€ narikkamaksu. Huhhuh. Alkuilta tanssittiinkin puoli 3 asti, kunnes se sama DJ, joka oli soittanut reiveissäkin jo kaks tuntia paskaa musiikkia siirtyi Tivoliin soittamaan sitä samaa... Otettiin takit ja häivyttiin nukkumaan, eikai sitä tän ikäsenä enää kuulukkaan olla baarissa pilkkuun asti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti