perjantai 29. heinäkuuta 2011

Oodi Miialle


Jack Sparrow (feat. Michael Bolton)


Motherlover (feat. Justin Timberlake)

Miiuska sai valita tän päivän musiikit ja kuvasaldonakin toimii neiti itse. Hänen sanomansa mukaan Tampere on ihan huippu paikka ja elämän ohjeena tuli, että terassille hophop!

Eilen viiletettiin Miamissa ja tämä ilta varmaan rentoillaan kotosalla. Ilmat on niin kuumat ettei Miiuska jaksanut edes rannalla olla ja päätyikin sitten muutaman tunnin päikkäreille mun luokse.



 Eilisen illan kuvasaldon jätän mielelläni noihin mun kämpillä ennen baaria otettuihin. Baarista otetuissa kuvissa Miiuska on vetänyt aika ilmeellä, vaikka ne oli aika alkuillasta otettujakin.


Tämä aamu alkoi kävelyreissulla Tampereen keskustan halki ja Miia jatkoi siitä Pyynikille ja mä Toasille kirjottaan uutta vuokrasopimusta, täytyy tosin mennä ens viikolla uudestaan näyttään opiskelutodistukseni.







Kävelyreissujemme jälkeen Miiakin tuli Koskariin ja käytiin Manhattilla syömässä, jonka jälkeen suunnattiin Leimuskaan syömään Ainon kanssa Aino ihana maitosuklaa jäätelöä, kuten meillä on perjantaisin ollut tapana. Miiuska koitti muutamaa vanhojentanssipukumallia.



Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on Miiuskan tämän päivän asu, jossa tyttö lähti juuri tallustamaan jonnekkin kaveriaan tapaamaan. Toivottavasti sillä ei mene liian myöhään, kun haluisin nyt viettää joka hetken ton tytön kanssa. Koti tuntuu enemmän kodilta kun Miia on täällä, kun totuin sen kanssa elämiseen viime talvena.


Harmittaa oikein, että mun täytyy huomenna aamulla lähteä Kihniöön partioleirille, kun olisin voinut viettää viikonlopun Miian kanssa. Viikonlopuksi siis siirryn netittömyyteen ja blogikin saa levätä. Miia tulee onneksi jo kahden viikon päästä uudestaan Tampereelle ja Juupajoelle mun kanssa viettämään Pauliinan paluubileitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti