torstai 23. elokuuta 2012

Dipattuja kynsiä



En voi kyllä sanoa, että kynsitaiteilijoilla olis helppoo! Niinkuin eilen mainitsin niin tein tiistaina itselleni geelikynnet ja sekotin sitten geelin väliin vähän kaikkea. Tipitkin oli pakko turhamaisuuksissaan laittaa, vaikka nyt esimerkiksi tekstareiden kirjottaminen ei suju oikeestaan ollenkaan. Enkä saa otetta mistään! Ensi kerralla sitten koitan pysyä poissa tollasista turhamaisuuksista ja alkaa kasvattamaan omaa kynttä geelin avulla.


1. Leikkasin ja viilasin omat kynteni ja päätin heti helpottaa elämääni jättämällä edes pikkurillit vapaaksi tipeistä. Niissä oli ennestään suht pitkät kynnet niin en ei erotu hirveen pahasti muiden ollessa vinossa ja ylipitkiä. Elämä oli todella vaikeeta sen alta vartin verran kun noita tippejä ei oltu vielä leikattu. Ihan tuskaa! En ymmärrä miten jotkut ihmiset voivat elää noin pitkien kynsien kanssa! Silkkaa hulluutta.



Välimuodoista en sitten nappaillutkaan kuvia, kun valoa ei oikeen ollut tarpeeksi koska noi valmistui 10 aikaan illalla. Tippien päälle laitoin kerroksen läpinäkyvää geeliä ja sen päälle perus kynsilakkaa kynnen päähän. Innostuin sitten testaileen myös glittereitä ja se saakelin hile oli pilata koko kynnet ihan kokonaan ja lopulta sitä olikin pöytä ja vaatteet ja lattia ihan täynnä (anteeksi Niina sotkusta!). Sai kuitenkin jotenkin pelastettua tilanteen ja kysilakan kuivuttua levitin vielä yhden läpinäkyvän kerroksen geeliä ja sen jälkeen vähän turhankin kiiltävän päällysaineen.


Kynsilakan tonne väliin laittaminen ei ilmeisesti ollut maailman paras idea, koska alle vuorokaudessa on jo kahdesta kynnestä lähtenyt palat lakkaa pois. Onneksi näitä voi korjailla ihan mielin määrin. En myöskään osannut oikeaoppisesti "sulkea" kynnen päitä, mutta eikai sitä kukaan huomaa? Onnistuin myös kynsien liimauksen tohinassa liimaamaan peukaloni kiinni johonkin ja repäisin siitä sitten kivan palan nahkaa irti niin, että sain sellasen sentin alueen verille. Hyvä minä ja sinne vielä vähän glitteriä päälle niin hyvä tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti