perjantai 3. elokuuta 2012

Särkkä on eläintarha
Taas Särkänniemi juttua... Eilenkin tuli siitä postattua ja nyt lupaan kautta kiven ja kannon tehdä ajastetuksi sunnuntaipostaukseksi sen euroopan matkan lopun, koska muuten tästä hommasta ei tule yhtään mitään! 

Mutta nyt asiaan ja koitan tänään pitää löpinät hyvin vähissä ja antaa eläinten puhua puolestaan.

Playsuit, Ballerinat H&M, Shortsit GT, Laukku ADAX, juoma Hello Kitty, Kello Speed Sonic, Ranneke Särkänniemi

Maanantai aamuna mulla oli kauhee vaatekriisi, joka ei selkeesti päättynyt hyvin. Asusta tuli mikä tuli, mutta ainakin sillä oli hyvä juosta särkän laitteissa. En muuten olisi uskonut, että pystyn vieläkin käymään kaikissa laitteissa. Aluksi tietenkin silmät kiinni ja sitten kun otettiin uusiksi pari niin ei tuntunut enää ollenkaan niin pahalta. Kaikkeen kai tottuu.

Viiriäinen

Apina

Vasikka

Alpakka

Kili

Riikinkukko (meinaan aina sanoa näitä fasaaneiksi)

Undulaatti

Harvemmin tulee mietittyä edes, että Särkänniemessä vois mennä käveleskeleen eläinpuistoon. Onhan noi kotieläimetkin super suloisia niin miksi sitä aina pitäisi nähdä jotain tiikereitä, joita ei voi edes silittää! Ihmettelen myös miksi mulla ei ollut yhtään hyvää kuvaa possuista, kun niitä sielä oli kolmessakin eri paikassa. Hassua miten maalta kotoisin oleva tyttö tykkää niin paljon nähdä kesyjä lehmiä. Puhumattakaan niistä maailman suloisimmista koiranpennuista, jotka sielä temmelsi!


Viimeiseksi on aina hyvä laittaa kuva lounaasta tai jostain vastaavasta ja näistä huomaa aina hyvin miksi olen mikä olen. Vohvelia vadelmahillolla ja kermavaahdolla. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti