torstai 16. elokuuta 2012

Piece of meAlkaa oleen ollut tän viikon postaulut täynnä raitapaitaa, mutta lupaan ettei huomenna tulla näkemään ainuttakaan naamakuvaa, kun olen vähän askarrellut esiteltävää! Tosin vielä toi raitapaita asu on oikeestaan silti jäänyt esittelemättä. Ehkä saan senkin vielä aikaiseksi, koska toi päällä on nyt tullut asuttua.

Muutenkin tämän päivän asiat jäävät aika köyhiksi, koska kamerasta loppui akku ja olen ollu hyvin laiska lataamaan sitä. Tänään on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja työntää se sinne pistorasiaan (miten joku noin yksinkertainen juttu voi tuntua niin haastavalta?)


Kävin muutaman kerran hiplaamassa tota timanttipantaa GT:n alessa, mutta päädyin aina siihen, että se vaan jää hiuksiin ikävästi kiinni tai katkeaa. Mutta sitten sorruin ja ostin sen joka tapauksessa. Eikä se edes jää kauneesti hiuksiin kiinni, tyhmä minä. Rakastan tollasia pantoja ja toi on nyt kolmas saman tyylinen jonka omistan <3 (samalla sitten ostinkin GT:n pyöräilyshortseja varmaan joka värissä, koska ne vaan ovat parhaita hameiden alla, kun omistaa näin isot yhteen hankaavat reidet)


Inspiroiduin lakkaamaan kynnet vähän erilailla kuin yleensä, kun luin Colour Me:tä yksi päivä. Aluksi lakkasin kynnet Rimmelin keltaisella sitruunan tuoksuisella lakalla, mutta se tuntui kauheen tylsältä niin mieleeni juolahti vispipuuroa nonparelleillä postaus ja päätin tehdä saman vähän kuin mannapuurolla niin lisäsin päälle Seppälän kimallelakkaa pari kerrosta... Tykkään noista kynsistä ihan hurjasti, täytynee alkaa harrastaa erilaisia kynsienlakkaustyylejä useamminkin! Lisäksi alitajunnassa mua himottaa omat geelikynsivärkit ihan hirveesti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti