tiistai 21. elokuuta 2012

I did it!



Eilen kävelin kavereideni kanssa Stockalla ja aikaisemmalla kerralla en ollut tajunnut että sielä saattaisi olla värjääviä hoitoaineita jossain muuallakin kuin normihoitoaineiden vieressä. Vahingossa käveltiin koko kaupan läpi ja mun silmiin iski sävyttävät hoitoaineet! Kysyin myyjältä, missä hoitsikassa olis eniten pigmenttiä, mutta myyjä ei luvannut, että väri jäisi mun hiuksiin. Hah! Se oli niin väärässä! 


Mun tavoitteena oli saada hiusten latvat vaalean punaisiksi, mutta koska en halunnut shokkiväriä siihen käyttää niin ainoa vaihtoehtoni oli violetti, kaippa se sitten kuluessaan muuttuu vaaleanpunertavaksi? Hintaa aika suurella putellilla oli alle 16€ ja se lähti heti muuta miettimättä kassan kautta kävelemään mun mukaani. Ensimmäisellä levityskerralla toi ei oikeen tarttunut toiselle puolelle kunnolla, joten jouduin laittamaan sitä kahdesti. Välillä kuivasin hiukset ja oikeestaan suosittelenkin laittamaan tätä kuivattuihin hiuksiin, mikäli on tälläsissä värjäilyhommissa eikä vaan sävyttämässä omaa punaista/violettia päätään. Vaikutusajaksi purkissa luki 5-10 minuuttia ja pidin varmaan jotain siltä väliltä (en katsonut kelloa) ja hyvinhän se tarttui!



Täytynee tässä muutaman päivän sisällä vielä laittaa tota kolmannen kerran, että saan vielä vähän tasaisemman tuloksen aikaiseksi, mutta nyt tämän toisen levityskerran jälkeen olen jo aika tyytyväinen. Sitä paitsi väri ei ole niin violetti kuin pelkäsin vaan menee aika lähelle maghentaa tai fuchiaa, joten voi olla etten ala heti "kuluttamaan" tätä väriä vaalean punaiseksi. Nyt sitten jännitettään miten toi loppujen lopuksi kuluu pois vai joudunko johonkin blondauskierteeseen taas. Onneksi sitä ei sentään ole koko päässä niin ainahan ton vaivalla kasvatetun peruukin voi leikata lyhyemmäksi.

4 kommenttia:

  1. Wautsi wau!
    Munkin pitää käydä hakemassa tollasta (meidän Alisan päähän kun se aina vinkuu että haluu värjätä hiukset =D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alisat on sellasii, et ne haluu vaihtelua! Ekan pesun jälkeen jo nää vaaleni huomattavasti et tuntuu ihan hyvin kuluvan poiski :)

      Poista
  2. hyvältä näyttää! meikä on vähä kuumotellu samaa ideaa pitkin kesää mutta en oo vielä uskaltanu... :D se nyt ois aika radikaalia tähän mun päähän joka on aina ollu vaalea ja samaa mallia (lukuunottamatta sitä puoltavuotta mustana haha :D). mutta ehkä mä kerään rohkeutta ja kokeilen ko tuo sunki näyttää nui kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, ku tää on kuitenkin niin lyhytkestoista ettei sitä oikeen viitti ees katua!

      Poista