torstai 2. elokuuta 2012

Kesäretki SärkänniemeenKorus saatu lahjaksi, luultavimmin ne ovat Yves Rocherin tlaajalahja
Huulilla vielä häivähdys edellisenä päivänä käyttämää pusun kestävää huulipunaa

Olen koittanut päästä eroon siitä, että pesisin joka ikinen päivä hiukset ja sen vuoksi mun kuontalo onkin nykyään oikeastaan jokatoinen päivä likainen. Kuivashampoo on loppu ja päätin etten osta sitä ennen kuin eteeni tulee Fudgen maailman parasta kuivashampoota, jota ei tunnu saavan mistään! Tällä kertaa keksin jotain, jonka varmaan vanhanajan kotiäidit olivat keksineet jo aikaa sitten. Kieputin etuhiukset pienissä erissä "rullaksi" ja pistin korvan taakse pinneillä kiinni. Toi oli mahtava kikka vähän piilottaa likaisia hiuksia, vaikka ei ne silti aivan puhtaana loista.

Marianne tarjosi meille jätskit, KIITOS!

Vihdoinkin pääsen esittelemään viimeviikon aurinkoiset kuvat särkänniemen reissusta. Mun kaveri ihmetteli, että miksi menen Särkkään Miian ja sen pienen vauvan kanssa, koska eihän vauvasta ole sielä mitään "hyötyä", mutta eipä siitä haittaakaan ollut! Ei me särkkään vauvan vuoksi menty vaan itsemme. Särkkä oli tosi kiva paikka käveleskellä ympäriinsä tai istua ja juoruta.


Mun heikkous tollasissa huvipuistoissa tai ihan missä vaan on herkut. Tällä kertaa haikailin jäähilejuoman perään, kun näin ihmisiä tulevan sellainen kourassaan yhdestä talosta, joten munkin oli pakko mennä hakemaan oma. Siinä sitten vertailtiin eri makuja Miian kanssa. Tossa hommassa ainut huono on, että mä ainakin saan helposti kurkkuni ja aivoni jäähän ja se ei ole kiva tunne.


Istuskellessa tossa en tajunnut laskea rintsikoideni olkaimia alas, joten onnistuin polttamaan kivan raidan toiseen olkapäähäni. Tyhmä minä! Muutenkin todella aurinkoisena päivänä polttaa nahkansa helposti ja minä kun en koskaan opi, että aurinkorasva on ystävä eikä vihollinen.


Myöhemmin onneksi ymmärsin virheeni ja korjasin tilantteen laskemalla sangat. Musta alkoi tuntumaan, että tarvitsisin hattua, mutta laukusta ei löytynyt muuta kuin valkoinen toppi, joten pyöritin sen sitten päätäni suojaamaan. Miia oli ollut taas fiksu ja sillä oli mukana 1,5l vettä, koska tuossa paahteessa oikeesti tarvitsi juoda ettei tule nestehukkaa. Lastenrattaat on siitä hyvinkin kätevät, että pystyy kuljettaan mukanaan melkein mitä vain!

Toppi GT, Hame, Sandaalit H&M, Laukku (rattaiden vieressä) saatu.

Nice working place!

Angrybirds land!Meidän kesäretken tosiaan tarjosi Marianne, joka antoi mulle muutaman ilmaisen sisäänpääsyn Särkänniemeen, kiitos siitäkin! Me ei jaksettu koko päivää tuola olla, mutta muutama tunti kului kuin siivillä juorutessa kaikesta. Ja sainpahan vähän henkisesti valmistautua siihen, että pian menisin tonne oikeesti laitteisiinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti