keskiviikko 15. elokuuta 2012

Vihdoinkin jotain muutostaMun hiukset ovat saaneet olla oikeestaan koko kesän aivan hunningolla. Tyvikasvu on päässyt ylipitkäksi, vaikkakin se ei kauheen rumasti loistanut, mutta ainakin tässä alla olevista kuvista voi saada selville, miten paljon mun hiukset ovat kasvaneet kesän aikana.Okei, ne oli myös hyvin likaiset kun kuvasin ne, mutta eihän hiuksia värjäyttämään mennessä sovi itse hiuksia pestäkkään. Pitäisi taas ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa pesemään hiuksia harvemmin, sillä nykyisellään nää kaipaavat taas pesua joka päivä.


Homma alkoi M roomin sulkeutuessa. Me ollaan ostettu itse etukäteen tukusta hiusvärejä, joita Niina sitten iloisesti ja väsyneesti tuppaa meidän hehtaaritukkaan. Joka kerta saa kuulla miten paljon sitä hiusta onkaan päässä ja mäkin luulin homman loppuvan siinä vaiheessa kun vielä puolet takahiuksista oli raidottamatta.


Kuten kuvistakin voi huomata niin tällä kertaa mun päähän ei koskettu muuta kuin tyvivärin verran. Muuten oon tykännyt omien hiuksieni sävystä todella paljon, mutta mua himottais hirveesti värjätä jotain pinkkiä tai vastaavaa latvoihin. Koska Niina ei suostunut värjäämään noita latvoja niin aloin miettimään muita vaihtoehtoja ja onnekseni myös muilla on ollut samanlaisia fiiliksia ja Nelliinan liukuvärjäys juttu värjäävän hoitoaineen avulla sai mut innostumaan tollasesta väliaikaisesta hiusten värjäyksestä. HALUAN! Nyt vaan pitää saada itseään niskasta kiinni ja mennä ostamaan värihoitoaine.


Värjäyksestä tultuani poikaystävä kysyi, että tehtiinkö sunki hiuksille jotain??? Eli lopputulos oli hyvinkin onnistunut! Tyvessä on luonnollisen näköinen raidotus, tosin Niina ei ollut ihan tyytyväinen, koska se olis halunnut lopputuloksesta vaaleamman. Seuraavalla kerralla kuulemma vaalennetaan muutama vähän isompi raita tonne sekaan.


Äidin hiukset myös leikattiin ja tällä kertaa hommattiin sille tollanen kanan perse. Ennen kuvaa ei nyt ole, mutta tohon päähän voi aivan itse kuvitella sellaisen ylikasvaneen polkkatukan.


Mä ite tykkään tosta kanatukasta äiskällä ja hankinkin sille hiuspuuteria, että se sais pidettyä sitä vähän koholla, koska uskon ettei toi nainen ole oikeen hyvä minkään geelien kanssa.


Sitten vielä edestä... :) Alunperin oli suunnitteilla tehdä hiuksista erimittaiset eri puolilta, mutta se idea sitten hylättiin kesken leikkauksen. Ehkä joskus toiste. Luulen, että äidillä on aivan tarpeeksi opettelemista ton kananpersuksen pystyssä pitämisen kanssa!

Mitäs tykkäsitte äidin hiuksista? Sopiiko tollanen tyyli vähän alta 60-vuotiaalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti